Almedalsveckan

Politisk debatt och ideella organisationer får bättre möjligheter under Almedalsveckan!

Kusinerna Kommunikation vill främja politiska debatter och ideella organisationer att ta mer plats genom att halvera priset på samtliga lokaler och arenor under veckan.

Efter Region Gotlands morgonmöte kring Almedalsveckan som hölls idag på morgonen blir det alltmer tydligt hur viktigt det är att aktivt utveckla den politiska veckan. Kusinerna Kommunikation menar att det inte handlar om att begränsa näringslivet, utan att istället skapa bättre förutsättningar för politiska debatter och organisationer som har mindre resurser. Därför väljer Kusinerna Kommunikation som en av de större aktörerna för lokaler och arenor under Almedalsveckan att öppna dörrarna för just dessa inför 2019. Genom att halvera priset på samtliga lokaler som Kusinerna Kommunikation har kvar för uthyrning, skapas nya möjligheter. På så sätt kan organisationer som inte har resurser att hyra någon lokal återigen göra sina röster och budskap hörda. Årets Almedalsvecka siktar in sig på att bli hållbarare än någonsin. Och vad passar då bättre än att även skapa en hållbarare prissättning för de som deltar och vill lyfta sina budskap för den stora massan. Emil Daun, vd på Kusinerna Kommunikation säger:

”Det här är helt enkelt vårt sätt att bidra till en bättre dialog. Vi vill främja både politiska debatter och ideella organisationers frågor som vi vet behöver ta en större plats på denna viktiga arenan!”

För mer information;
—————————————————

Emil Daun
Vd
Skeppsbron 24, 621 57 VISBY
070-648 98 38

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV OM ALMEDALSVECKAN